En del av kommentarer!

Nedanstående kommentar är delar av ett mail som jag fick.
Människan själv är inte svensk, kommer från Öst staterna och har kallat mig för en jävla Arab, med ett grovt utpräglad utseende, tant kärring och med mera......
Hon påpekar att viktiga saker händer i världen som SD kom i riksdagen och hur det kommer och bli med invandrare frågor?
Varför jag skriver dikter?
Innan jag skriver så ber jag till stora Allah, Gud, Jesus, "name it"  för att ge dig inre harmoni för att kunna gå vidare med livet och botas från bitterheten och hitta sinnesfrid. Amen!
Finns ingen som är så självgod och egocentrisk som du är. Din självkänsla och självrespekt också är låg. Varför hävdar du dig så mycket så fort du hör att andra tycker att du inte duger? Det rör dig så mycket att du går till defensiv direkt. Skulle du ha en god självkänsla och självrespekt skulle du aldrig agera så som du gör. Det skulle inte beröra dig alls för att inne innerst så skulle du veta att du är good enough. Jag har det ganska roligt egentligen när jag ser hur du nappar så fort jag skriver att du ser ut som en tant eller liknande.
Byt din religion och lär dig Luthers ideologi " Du ska inte tro att du är något"... Det skulle vara nyttigt för dig. Hela din blogg handlar bara om dig själv. Dina skriverier är ytliga.
Vem bryr sig om det egentligen mer än du själv? Viktiga saker händer i omvärlden som t ex SD kom in i Riksdagen, vilket betyder mycket för alla invandrare men du ser bara dig själv och är så total självupptagen.


Svar:

1. Bloggen handlar om Kvinnan, tankar, poesi, kultur och allt annat som är viktig för läsarna att ta upp för diskussion, men finns det inte några specifika ämnen så skriver jag mina dikter, min vardag, mina känslor, mina tankar och saker som berör mig, som jag vill ta upp. Då handlar det om mig inte enbart som Farah, men som en kvinna, en mor, en medmänniska och en från en annan kultur. Med längtan till lycka och kärlek
2. Sveriges riksdag är inte hela världen! Behöver du kanske se på världskartan än en gång till. Vet damen vad händer i världen? Känner du massakern i Rwanda, Svälten i Afrika, kriget i Somalia, översvämningen i Pakistan, bombdåden i Irak, Palestiniern kamp för ett eget land,  terrorismens skräck, 30 års krig i Afghanistan? Som ligger i Asien och talas inte ens arabiskt! Listan kan bli långt!
Nästa gång välj ett ämne som du kan och vara sakligt. Även jag har stora brister i politik och samhällsfrågor men dig kan jag läxa upp rejält.
3. Vad är det felet att SD kom in i riksdag? De har en ideologi som de står för det som alla andra partier i riksdag.
Det är ett demokratiskt land, alla har rätt till sina åsikter, precis som du har om mig.
Sverige borde tänka om när det gäller invandring,  speciellt arbetskraft invandring. Medan svenska ungdomar går arbetslösa har Migrationsverket beviljar varje dag 100 tal arbetstillstånd.
Istället att pengarna ska satsa på sjuka, pensionärer, utbildning för ungdomar och program för förebyggande syfte mot kriminaliteten.
Gumman du har mycket och lära dig men jag kan inte skriva hela dagen.
4. Beträffande min personlighet du får tycka som du vill. Är jag självgod och egocentriskt? Kanske.
Tycker ja synd om mig själv? Inte ett dugg! Är jag något är någon? Ja, har inte drabbads av dements än!
Är mina dikter ytliga? Alla kanske inte delar din uppfattning! Om jag blir irriterad på vad du skriver om hur jag ser ut?? Ett afghanskt ordspråk!
Det du ser behöver inte beskrivas!
Om jag tycker att jag är snygg? De flesta tycker så men jag anser att jag har en välvårdad, representativt, med mycket fina drag! Som jag tackar mina föräldrar för deras gener.
Lev väl